Hand Cleaning Paste + Care: Only the best for the skin

Het nieuwe reinigings- en onderhoudsproduct van PRO-TEC verwijdert zelfs hardnekkig vuil (olie, vet, smeermiddelen, enz.) En biedt een adequate huidreflectie en langdurige bescherming voor de zwaar vervuilde handen van autoprofessionals..

30 Jaar PRO-TEC

Als kwaliteitsmerk staat de merknaam van PRO-TEC voor hoogwaardige premiumproducten voor reiniging, onderhoud en verzorging van voertuigen. De PRO-TEC-naam is een garantie voor zeer effectieve producten waarop werkplaatsen, autofabrikanten en logistieke en industriële bedrijven wereldwijd al meer dan 30 jaar vertrouwen.

Nano Verzegeling

Nano-producten zorgen voor een duurzame en langdurige bescherming voor uw auto, motor, hout, glas, textiel, steen, keramiek enz. Dankzij de Nano-technologie parelt water en vuil er gewoon vanaf!

Meer lezen
Nano Textiel Sealant

Het verzegelde textiel is permanent vuil en water afstotend.Verontreiniging, zoals, koffie, sap, rode wijn, druipen er gewoon af.UV- was en strijk bestendig.Ideaal voor autostoelen, stoffering meubilair, cabrio daken, outdoorkleding, enz

Meer lezen

Over PRO-TEC

Een kwaliteits merk stelt zich voor. Ervaar alles over de philosophie en de voordelen van PRO-TEC!

Meer lezen

Producten

Van brandstof reiniging tot automaatbak service: Leer het omvangrijke product-assortiment van PRO-TEC kennen!

Meer lezen

Equipment

Gereedschappen en Equipment voor de profesionele werkplaats: Ontdek de perfekte toevoeging van het sterke Produkt portfolio von PRO-TEC!

Meer lezen

Contact

Heeft u vragen of bent u geintresseerd in de PRO-TEC Produkten? 
Neem dan gerust 
contact met ons op! 

Meer lezen

Aanmelden nieuwsbrief

PRO-TEC Nederland B.V.