ADAC GT Masters 2018

20 Augustus 2018

 Het PRO-TEC klanten event 2018 tijdens de ADAC GT Masters op het circuit van Zandvoort was weer een groot succes!
Via deze weg willen wij nogmaals iedereen bedanken voor hun komst en natuurlijk een bijzondere dank aan het team van YACO Racing.

Meer lezen

1988 - 2018: PRO-TEC viert zijn 30-jarig jubileum

26 Maart 2018

Het internationale workshopmerk wordt 30! PRO-TEC is begonnen met een "handjevol producten" en is in de afgelopen drie decennia uitgegroeid tot de technologische leider in voertuigchemie en een wereldwijde partner van de auto-industrie.

Meer lezen

Winnaar 2 VIP tickets ADAC GT Master Zandvoort 2018

28 Maart 2018

Automobiel Bedrijf G.C.Vorstenbosch uit Schijndel is de winnaar geworden van de 2 VIP Tickets voor de ADAC GT Masters Zandvoort 2018. We stellen Erik Vorstenbosch graag voor aan de coureurs Philip Geipel en Rahel Frey van het Yaco Racing Team gesponsord door PRO-TEC.

Meer lezen

Klima Fresh

9 februari 2018

De zeer effectieve airconditioning luchtverfrisser met een verkwikkende citroengeur zorgt voor blijvende frisse lucht door het hele voertuig. Het product neutraliseert onaangename geuren, is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen installatiewerk.

Meer lezen

Gecertificeerde werkzaamheid opnieuw bevestigd.

12 Oktober 2017

De toename van de compressiedruk, de vermindering van uitlaatemissies en de vermindering van slijtage zijn slechts drie van de verschillende effecten die de TÜV Thüringen-onderzoekers herhaaldelijk hebben bewezen voor individuele PRO-TEC-producten

Meer lezen

Carbon X: De verfrissende kuur voor de motor

10 September 2017

Het innovatieve PRO-TEC Carbon X-reinigingssysteem verwijdert schadelijke afzettingen en sterke verkolingen in de volledige verbrandingskamer zonder ingewikkelde demontage van de cilinderkop - van de inlaat- en uitlaatkleppen tot de bovenzijde van de zuigerkop.

Meer lezen

PRO-TEC Nederland is een onderdeel van MPCarParts B.V.