Over PRO-TEC

De technologieleider stelt zich voor
PRO-TEC is een kwaliteitsmerk van de wereldwijd actieve groep bluechemGROUP. Het staat voor zeer effectieve en milieuvriendelijke voertuigchemie die is ontwikkeld, getest en gefabriceerd in onze eigen laboratoria, testworkshops en productiehallen. Via een wereldwijd netwerk van distributeurs, groothandelaren en workshops is PRO-TEC op elk continent beschikbaar

Het succesverhaal van PRO-TEC begon in 1988 met een handvol producten die zich tot op heden hebben ontwikkeld tot een wereldwijd merk. Het portfolio met zijn kerncompetentie van reinigen, onderhouden en onderhouden van voertuigen wordt voortdurend uitgebreid en aangepast aan de markt. PRO-TEC spreekt nationale en internationale professionele gebruikers uit de automobiel-, logistieke en industriële sectoren.

De PRO-TEC Filosofie

PRO-TEC hanteert een holistische benadering die zowel oplossingsgericht is als gericht is op duurzaamheid. Tegelijkertijd zijn PRO-TEC-producten zeer effectief en milieuvriendelijk, wat hun uniciteit op de markt kenmerkt. Dit komt door het feit dat milieubescherming altijd een doorslaggevende rol speelt, zowel bij de nieuwe ontwikkeling als bij de herziening van bestaande producten. Nauwe samenwerking met vooraanstaande partners uit wetenschap en technologie is hierbij een belangrijke factor.

Bovendien zijn PRO-TEC-klanten niet alleen klanten, maar zakelijke partners. Als verkooppartner neem je een belangrijke functie op in het algemene concept van PRO-TEC, dat gebaseerd is op het principe van nauwe samenwerking en een hoge persoonlijke verantwoordelijkheid. Elke PRO-TEC-partner profiteert van het maximaliseren van klanttevredenheid, het verhogen van zijn eigen inkomsten, het minimaliseren van tijdrovend werk en het verminderen van het aantal klachten.

Het assortiment van PRO-TEC

Als een volledige leverancier heeft PRO-TEC een uitgebreid portfolio met meer dan 100 producten voor een breed scala aan toepassingen. Het assortiment omvat producten voor preventieve zorg, onmiddellijk onderhoud en de uitgebreide service van alle soorten voertuigen.

De voordelen van PRO-TEC liggen in het hoge gebruiksgemak, omdat problemen in een mum van tijd kunnen worden opgelost zonder uitgebreide mechanische reparatiewerkzaamheden. Bovendien verlengt het reinigende en tegelijkertijd slijtagimaliserende effect de levensduur van belangrijke aggregaten aanzienlijk. Vanwege de zeer hoge toegevoegde waarde in Duitsland hebben alle producten het TÜV-zegel "Made in Germany".

PRO-TEC Nederland is een onderdeel van MPCarParts B.V.